Een vertrouwde plek

In de tijd dat uw kind niet bij u is of kan zijn, wilt u natuurlijk wel graag dat hij of zij veilig en vertrouwd wordt opgevangen. Sinds 2011 is aan Basisschool Berkenveld een kindercentrum gekoppeld. Dit kindercentrum bestaat uit Peutergroep Berkenveld en Kober Buitenschoolse opvang. Zo is er altijd een passende opvang voor uw kind.

 

Overblijven

Vanaf schooljaar 2020-2021 wordt het overblijven verzorgd door Kober kinderlunch.

Het overblijven is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en voor de bovenbouw op vrijdag. Met veel enthousiasme zijn er verschillende (vooral) ouders die zich vrijwillig inzetten voor de tussen schoolse opvang op onze school.

 

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor het overblijven?

 - Gaat uw kind voor het eerst overblijven bij Kober Kinderopvang, meldt uw kind dan aan via de website: kober.flexkids.nl/aanvraag

- Bent u al klant bij Kober kinderopvang, ga dan naar kober.flexkids.nl en log in met de inloggegevens voor Flexweb

 

Als er bijzonderheden zijn die van belang zijn voor het overblijfteam om te weten, bijvoorbeeld allergieen, dan kunt u die via de infokaart doorgeven aan de overblijfcoordinator. Deze is te vinden op de website: www.kober.nl/ overblijven

 

Heeft u overige vragen dan kunt u mailen naar overblijvenberkenveld@kober.nl 

 

 

Buitenschoolse opvang

U zoekt opvang voor uw kind voor of na schooltijd? Kober Kindercentra verzorgt in het Kindercentrum Berkentuin de buitenschoolse opvang. Kober Buitenschoolse opvang biedt opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Heeft u specifieke opvangwensen of bent u benieuwd naar de kosten? Kober helpt u graag verder!