KPO Kidsrun

Beste ouder/verzorger, 

Zoals u wellicht al heeft vernomen viert KPO Roosendaal dit jaar haar 20-jarige jubileum. Op alle scholen staat sport, bewegen, gezondheid en welzijn van de leerlingen en leerkachten hoog op de agenda. Mede daarom organiseert KPO, in samenwerking met arsv THOR, tijdens de Halve Marathon van Roosendaal de KPO Kidsrun. Middels deze mail willen we u informeren over deze KPO Kidsrun. Ook met KPO Basisschool Berkenveld zullen wij met zoveel mogelijk kinderen aan de start verschijnen.

SPELENDERWIJS TRAINEN
Komende weken zal op onze school aandacht worden besteed aan de KPO Kidsrun. Wij hopen dat de kinderen, en uiteindelijk ook u, daar zo enthousiast van worden, dat zij zich bij hun leerkracht inschrijven voor deelname aan de KPO Kidsrun. Er zijn al heel wat kinderen die zich inmiddels hebben ingeschreven. Op het schoolplein is ook een start/finish streep aangebracht. Hierdoor zullen kinderen ook spelenderwijs een sprintje met elkaar trekken op het schoolplein en stimuleren we bewegen en eventuele deelname aan de KPO Kidsrun.

KPO Kidsrun, wat houdt dat in?
De KPO Kidsrun is een speciaal onderdeel tijdens de Halve Marathon waar alle basisschoolleerlingen aan mee kunnen doen. Daarbij worden de deelnemers verdeeld in categorieën welke op verschillende tijden starten. Iedere deelnemer ontvangt een mooie medaille, startnummer op naam en iets lekkers bij de finish.

Starttijden verschillende categorieën:·       

14.00 uur 4/5 jarige, inclusief ouder/verzorger 800 meter (BNdeStem familieloop) ·         

14.15 uur 6/7/8/9 jarige, 1 ronde (800 meter)·         

14.30 uur 10/11/12/13 jarige, 2 rondes (1600 meter)

De start vindt plaats bij KPO basisschool Jeroen Bosch in de Kloosterstraat en de finish is op de Markt. Voorafgaand aan de start zullen we alle kinderen en begeleiders om 13:00 uur ontvangen op KPO Basisschool Jeroen Bosch. Daar heet een speciale gast iedereen welkom en warmen we gezamenlijk op. Vervolgens worden de deelnemers op de diverse tijden naar het startvak begeleid.  

Supporters
Het is natuurlijk geweldig om uw kind(eren) te zien deelnemen aan dit sportieve evenement. Nabij de Bloemenmarkt willen we zoveel mogelijk supporters verzamelen en gezamenlijk de deelnemers aanmoedigen. Deze KPO plaats wordt versierd met vlaggen en banners van de diverse scholen en KPO zelf. 

Finishvak en prijsuitreiking
Op de Markt worden alle deelnemers na afloop in het finishvak opgevangenen begeleid naar het Emile van Loonpark. Daar kunt u uw kind weer ontmoeten voor de gezamenlijke prijsuitreiking. 

INSCHRIJVEN
De kinderen kunnen zich inschrijven op een inschrijfformulier bij de leerkracht. Omdat KPO jarig is, betaalt KPO de inschrijfkosten. Deelname is dus voor uw kind gratis, echter niet vrijblijvend. Inschrijven is mogelijk tot 24mei. 

Meer informatie over de KPO Kidsrun is te vinden op

https://youtu.be/PEdzyG4pz24

 

Vriendelijke groet, 

Werkgroep KPO Kidsrun