Een dorpsschool waar je je thuis voelt

Wie woont in een dorp hecht meestal waarde aan dorpse kwaliteiten als rust, kleinschaligheid en respect voor elkaar. Wanneer u op zoek gaat naar een basisschool voor uw kind, zoekt u waarschijnlijk naar diezelfde aspecten. Onze school biedt geborgenheid en bescherming. Maar tegelijkertijd laten we onze leerlingen kennismaken met de wereld om ons heen.

Onze school kent vier pijlers:

Persoonlijk:  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind gezien wordt. Via het onderwijsconcept ‘Bouwen aan een Adaptieve School' passen wij onze onderwijs- en instructiemethoden aan aan de kwaliteiten en talenten van ieder kind.

Inspirerend:  Wij zijn een dorpsschool, maar bieden onze leerlingen wel een breed maatschappelijk blikveld. De nieuwsgierigheid van onze leerlingen naar het onbekende wordt geprikkeld.

Verbonden:  Bij ons staat de deur open voor ieder kind en iedere ouder. Wij vinden het belangrijk dat wij ook een maatschappelijke rol vervullen.

Vertrouwd:  Bij ons ervaart uw kind, net als thuis, geborgenheid en veiligheid. Dit veilige gevoel maakt dat onze leerlingen beter in staat zijn tot leren.

Heeft u een kind in de basisschoolleeftijd? En zoekt u een kleinschalige school met een werelds blikveld? Dan bent u welkom op Berkenveld!